Kei

Kei Kobayashi verlaat Japan in 1999 om een rondrit door Frankrijk te maken met als doel zijn kooktechnieken en kennis te verruimen.
Tot in 2010 werkt hij in verschillende top restaurants in Frankrijk.
In 2011 opent hij zijn eigen intiem restaurant in centrum Parijs.
In 2012 wordt zijn talent beloond met een 1ste Michelinster. Een 2de volgt in 2017 en vervolgens de ultieme beloning met een 3de ster in 2020.

Kei gebruikt vooral Italiaanse, Franse, Spaanse en Aziatische top producten waarmee hij in zijn gerechten een perfecte harmonie bereikt.
Bij Kei gaan eten is genieten van een uitzonderlijke gastronomie.


Kei Kobayashi a quitté le Japon en 1999 pour faire un tour de France afin d’élargir ses techniques et ses connaissances en matière de cuisine.

Jusqu’en 2010, il a travaillé dans plusieurs grands restaurants en France.

En 2011, il ouvre son propre restaurant intime dans le centre de Paris.
En 2012, son talent est récompensé par une 1ère étoile Michelin. Une 2ème a suivi en 2017, puis la récompense ultime avec une 3ème étoile en 2020.

Kei utilise principalement les meilleurs produits italiens, français, espagnols et asiatiques avec lesquels il obtient une harmonie parfaite dans ses plats.
Chez Kei, c’est profiter d’une gastronomie exceptionnelle.


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor – Décor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
8/10
7,5/10
8/10
7,5/10
8/10
8/10

Kei

Rue Coq Héron  5
75001 Paris
France

Tel +33.1.42.33.14.74

www.restaurant-kei.fr