Hors Champs

Hors Champs

De talentvolle chefkok Stefan Jacobs leerde het vak bij grote namen zoals Le Gastronome, Olivier Rollinger en Sea Grill. Op zijn23ste behaalde hij zijn eerste Michelinster met zijn restaurant Le Va Doux Vent in Brussel.

Na een aantal projecten keerde hij terug naar het platteland, naar zijn geboortestreek bij Gembloux.

Hij restaureerde een oude vierkant hoeve waarin zijn restaurant en vier gastenkamers ondergebracht zijn.

Zijn gastronomische keuken is vooral gebaseerd op lokale en Belgische producten.

Met verrassende en originele gerechten bouwt Stefan verder aan zijn eigen stijl.


Le talentueux chef Stefan Jacobs a appris le métier auprès de grands noms tels que Le Gastronome, Olivier Rollinger et Sea Grill. À 23 ans, il obtient sa première étoile au guide Michelin avec son restaurant Le Va Doux Vent à Bruxelles.

Après plusieurs projets, il retourne à la campagne, dans sa région natale près de Gembloux.

Il a restauré une ancienne ferme carrée qui abrite son restaurant et quatre chambres d’hôtes.

Sa cuisine gastronomique est accessible et principalement basée sur des produits locaux et belges.

Avec des plats surprenants et originaux, Stefan continue à construire son propre style.


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor – Décor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
8/10
7,5/10
8/10
7,5/10
7,5/10
8/10

Hors Champs

Chaussée de Wavre 170
5030 Gembloux

Tel 081/31.10.97

www.hors-champs.be