Perceel

In het Oude Raadhuis van Capelle aan den Ijssel ( bij Rotterdam ) bevindt zich sinds 2010 het restaurant Perceel.
Zestien maanden na de opening, werd het restaurant bekroond met één Michelinster.

Chefkok Jos Grootscholten verrast je met zijn eigen creaties. Unieke samenstellingen met respect voor natuur, eetbare bloemen en kruiden. Een combinatie van Franse keuken met moderne invloeden.
Het interieur is volledig vernieuwd met luxe stoffen als fluweel, verrassende kleurnuances en associaties met bloemen.

Bij mooi weer kun je genieten van een zeer gezellig terras met zicht op de Ijssel.


Dans l’Oude Raadhuis de Capelle aan den Ijssel (près de Rotterdam), le restaurant Perceel est situé depuis 2010.

Seize mois après son ouverture, le restaurant a obtenu reçu une première étoile au guide Michelin.

Le chef Jos Grootscholten vous surprend avec ses propres créations. Des compositions uniques dans le respect de la nature, des fleurs comestibles et des herbes. Une combinaison de cuisine française avec des influences modernes.

L’intérieur a été entièrement renouvelé avec des tissus luxueux comme le velours, des nuances de couleurs surprenantes et des associations avec des fleurs.

Lorsque le temps le permet, vous pouvez profiter d’une terrasse très agréable avec vue sur la rivière Ijssel.


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor – Décor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
8/10
7,5/10
8/10
8,5/10
8/10
8/10

Perceel

Dorpsstraat  3
2902 BC  Capelle aan den Ijssel
Nederland

Tel 0031/10.227.19.22

www.restaurantperceel.nl