Maison D

Maison D

In december 2012 zijn  Didier Bourdeaux ( De Karmeliet & Château Mylord ) en Delfine gestart met een zeer hedendaags restaurant en plaatsen vandaag Ronse op de culinaire kaart van België.

Een voornaam doktershuis van begin 1900, werd volledig gerenoveerd met de hulp van succesarchitect Lieven Musschoot. Het resultaat is indrukwekkend.

Absolute aanrader zijn de 3-of 4 gangenmenu’s, die prijs/kwaliteit bijna onklopbaar zijn.

Het kooktalent van Didier, de vriendelijkheid en het professionalisme van Delfine in combinatie met het prachtig interieur, maakt van dit adres een absolute must.


En décembre 2012, Didier Bourdeaux (De Karmeliet/Château Mylord) et Delfine ont ouvert un restaurant contemporain, qui met Renaix enfin sur la carte culinaire de la Belgique.

Une maison de médecin distinguée datant du début des années 1900, a été entièrement rénové avec l’aide de l’architecte couronné de succès Lieven Musschoot. Le résultat en est impressionnant.

Les menus de 3 ou 4 plats sont hautement recommandés; le rapport qualité/prix est presque imbattable.

Les talents culinaires de Didier, la gentillesse et le professionnalisme de Delfine en combinaison avec le beau décor, rendent cette adresse incontournable.


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
8/10
7,5/10
8,5/10
9/10
8/10
8/10

Maison D
Charles Vandendoorenstraat 10
9600 Ronse
België

www.maison-d.be