David kwam, zag en zegevierde! Toen chef David Martin jaren geleden de zaak overnam van zijn schoonouders, had hij een zeer specifieke visie. Het restaurant, gelegen tegenover het slachthuis van Anderlecht, omvormen van een klassieke typische Belgische brasserie tot een keuken met authentieke Franse gastronomie.
In 2017 kwamen er Japanse invloeden met als resultaat zeer smakelijke top creaties. David Martin weet zijn gerechten naar een zeer hoog niveau te tillen. Hemels lekker en het lievelingsrestaurant van vele top koks.
David vint, vit et vainquit ! Lorsque le Chef David Martin reprit il y quelques années l’affaire de ses beaux-parents, il avait une vision bien particulière. Transformer le restaurant, situé en face de l’abattoir d’Anderlecht, d’une brasserie classique typiquement belge en une cuisine authentique de gastronomie française.
En 2017, des influences japonaises firent leur apparition, résultant en de délicieuses créations sublimes. Les mets que propose David Martin sont assurément d’un niveau exceptionnel. Divinement bon et le restaurant favori de nombreux Top Chefs.
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor – Décor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
7,5/10
7,5/10
7,5/10
7/10
8/10
You must be logged in to post a comment.