De kunst van het genieten

Jerom

Jerom is het geesteskind van de jonge talentvolle chef Filip De Pauw. Een oude loods op het Antwerpse Zuid, op wandelafstand van het Museum van Schone Kunsten, werd volledig omgetoverd tot een design, loftachtige ruimte met een glazen puntdak. Er heerst een serene sfeer met veel ruimte tussen de tafels. Filip leerde het klappen van de zweep bij de beste restaurants van het land.

De héél vriendelijke Filip komt zelf de smakelijke en creatieve bereidingen presenteren. Hij is ongetwijfeld een veelbelovende nieuwkomer voor de metropool.


Jerom est la création du jeune Chef talentueux, Filip De Pauw. Un ancien hangar dans le quartier Sud d’Anvers, à quelques mètres du Musée des beaux-arts, a été entièrement aménagé en un lieu design, de style loft, recouvert d’un toit de verre en pointe. L’ambiance y est sereine et le lieu offre beaucoup d’espace entre les tables. Filip a appris le métier dans les meilleurs restaurants du pays.

Filip vient gentiment lui-même présenter ses délicieuses créations. Il est sans aucun doute un des atouts prometteurs de la métropole.


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor – Décor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
7,5/10
7,5/10
8/10
7,5/10
7,5/10
7,5/10

Jerom
Graaf Van Egmontstraat  39A
2000 Antwerpen
tel 0487/70.70.70

www.restaurantjerom.be


Next Post

Previous Post

© 2020 Hé2

Theme by Anders Norén