De kunst van het genieten

Eed

Restaurant EED is een waardige nieuwkomer voor Leuven (november 2017). Het is een mooie woordspeling op het gerechtsgebouw in de nabije omgeving.

De 22 jarige en talentvolle chef Philippe Heylen, werkte twee jaar als chef de partie bij Hertog Jan ( 3 Michelinsterren ) en weet dus wat koken is op hoog niveau.

In het strak maar mooi ingericht restaurant, hebben bepaalde tafels zicht op de keuken.

Om top kwaliteit aan te bieden, heeft men enkel de keuze uit een 3 of 4 gangen degustatie menu.

We waren aangenaam verrast door de hoogstaande gerechten, de vriendelijke en professionele bediening en de mooie wijnkaart.


Restaurant Eed est un nouvel endroit prometteur à Louvain. Le talentueux Chef Philippe Heylen, âgé de 22 ans, a travaillé deux ans comme Chef de partie chez Hertog Jan (3 étoiles Michelin) et sait donc parfaitement ce qu’est la cuisine de haut niveau.

Le restaurant, où certaines tables ont vue sur la cuisine, bénéficie d’un décor sobre mais raffiné.

Afin de garantir une qualité suprême, le choix du visiteur est limité entre un menu dégustation de 3 ou de 4 services.

Nous avons été agréablement surpris par la qualité des mets, la gentillesse et le professionnalisme du service et la belle carte de vins.


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor – Décor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
7,5/10
7/10
7,5/10
8,5/10
7/10
7,5/10

Eed
Vaartstraat  14
3000 Leuven
tel 016/19.06.14

www.eedleuven.be


Next Post

Previous Post

© 2020 Hé2

Theme by Anders Norén