De kunst van het genieten

L’Air de Rien

Het lijkt eenvoudig, maar het eindresultaat op het bord is verrukkelijk.

L’Air de Rien is één van de nieuwe sensaties van 2015 en de opkomende ster in Wallonië.

Chef Stéphane Diffels, een autodidact, is het verhaal van passie en doorzettingsvermogen.

Hij evolueerde de laatste jaren richting creatieve topgastronomie.

Zijn professionele droom wordt waarheid.

De prijzen blijven laagdrempel. Naast de lunch is er een keuze tussen menu Découverte ( 8 gangen ) en een ultieme totaal beleving, het 10 gangen menu.

De chef heeft met opzet de traditionele kaart afgezworen en gekozen voor een creatief menu vol verrassende ontdekkingen.

Combinaties van texturen waarbij hij zich laat inspireren door de natuur, de omgeving en de terroir.

Een bezoek aan l’Air de Rien is meer dan aan te raden.


Ne vous trompez pas: les plats peuvent avoir l’apparence simple, mais le résultat est simplement délicieux.

L’Air de Rien est une des nouvelles sensations de 2015 et une des stars montantes en Wallonie. Son chef, Stéphane Diffels, autodidacte, c’est une histoire de passion et de persévérance, qui a évolué pendant ces dernières années vers la gastronomie créative du plus haut niveau.

Il a réalisé son rêve professionnel.

Les prix restent très raisonnables. A part le lunch, on a le choix entre le menu Découverte de 8 plats et la sensation totale ultime : le menu de 10 plats.

Le chef a abandonné la carte traditionnelle et a choisi un menu créatif plein de découvertes surprenantes : des combinaisons de textures inspirées par la nature, les environs et le terroir.

Une visite à l’Air de Rien est vivement conseillé !


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
8/10
7/10
7/10
8,5/10
7,5/10
8/10
 

L’Air de Rien
Chemin de la Xhavée 23
4130 Fontin
+32 (0) 4 225 26 24
België

www.lairderien.be


Next Post

Previous Post

© 2020 Hé2

Theme by Anders Norén