De kunst van het genieten

Castor

Eén van de grote revelaties van 2016 is ongetwijfeld het splinternieuw restaurant van de jonge talentvolle Maarten Bouckaert. Voordien werkte hij in gerenommeerde top keukens zoals The Fat Duck in Londen en De Karmeliet in Brugge. Ook was hij 6 jaar souschef van Peter Goossens in Hof Van Cleve.

Het mooie designpand is strak en grafisch, binnenin eigentijds en elegant

Gerecht na gerecht is het onberispelijke topkwaliteit. Een klassieke en toch moderne gastronomische totaalbeleving.

Het professionalisme van Stefanie & Maarten en hun jong team dwingt bewondering af.


Sans aucun doute, le tout nouveau restaurant du jeune chef de grand talent Maarten Bouckaert fût une des grandes révélations de 2016. Il a travaillé dans des monuments gastronomique comme The Fat Duck à Londres et De Karmeliet à Bruges. En sus, il a été sous-chef de Peter Goossens pendant 6 ans à Hof Van Cleve.

Le bâtiment design est serré et graphique, à l’intérieur il est contemporain et élégant.

Les plats, l’un après l’autre, sont d’une qualité impeccable. L’expérience totale gastronomique est classique mais cependant moderne.

On ne peut qu’admirer le professionalisme de Stéfanie et Martin et de leur jeune équipe.


Keuken – Cuisine
Sfeer/Charme – Ambiance/Charme
Decor
Prijs/Kwaliteit – Prix/Qualité
Onthaal – Reception
Originaliteit – Originalité
8/10
7/10
7,5/10
8/10
7,5/10
7,5/10
 

Castor
Kortrijkseweg 164
8791 Beveren-Leie
+32 (0) 56 19 01 21
België

www.cas-tor.be


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